I got thousands reasons to smile

tjo!
har haft en helt galet bra helg!!
I fredags träffade jag Moa, Tove, Rebecca, Josefin och Josefine, vilket var väldigt längesen men det var galet skoj och det var jätte mysigt!! hoppas att det blir snart igen :)
Igår, lördag, firade jag min storebror som fyllde i veckan och vid två var jag hemma hos Pontus. GISSA OM INTE DEN KILLEN HAR LAGAT VÄRSTA MATEN TILL MIG!!?!??! potatisgratäng är min favvo, det hade han gjort! sen också jättegott kött i en pepparsås, mums säger jag bara, och guuud så gulligt också! :)
På kvällen blev det slappt med lite titt på melodrutten och sen en liten dejt med gry rylle och mackii.
Idag har vi varit as sega.. pluggat en del.. jag har även klippt pontus hår, det blev faktiskt bra! :D
och nu är vi i sävsjö, vi har hunnit gå en snabb promenad, ätit god middag och nu pluggar vi igen.
jag väntar mest på att få öppna min naturgodispåse och kolla på solsidan, haha.
SEE YA!



jag och rebecca som katter(?) på förra valborg, galet!


HAHA, den berömda pommesbilden.... (en utav de bilder jag tycker är gryyyyyyymt pinsam)

I've found a reason to cry!

mitt i all jävla röra mitt i hela jävla smeten kan jag ju berätta att jag är ALIVE! :) börjar nästan bli frisk igen från förkylning och allt, eller inteeeeeee! :) men men.. hatar kylan också.. menmen, det är dunder gött att ha lov och det känns att det behövs, hatar bara att lovet är alldeles för kort. "/ har spenderat dagarna framför oth, i princip.. can't waaait for season 8 :')

iaf, kan berätta om min mysiga alla hjärtans dag! den spenderades med pontuus, SURPRISE ;) ah, och jag kom hem till honom, gick ner i hans rum och kommer in till tända ljus, tänd brasa, min spotify lista, små presenter och röda rosor!!! så himla gulligt.. sedan efter att vi hade ätit med hans kära familj så drog vi på oss pyamaser, satte på en film, kröp in under täcket och bara myste, med lite after eight såklart! :) det var underbart :)
pyamasparty med pojkvännen, det borde man ha oftare ;) hah :D
hoppas ni hade det lika mysigt! :)

puss



kiss me and hug me, and please say that you love me.

I don't want to fall asleep cause I miss you baby..

HEJ!?

nu minns jag inte vad det var jag tänkte skriva, mitt minna är lika stort som min lilltå! men iaaf...
jag lever, men jag är jämt sjuk, eller ja, fökyld.. jag har även PAIN i ryggen. har haft det ett tag och åkte och kollade upp det - bäckenet hade åkt upp och jag vet helt sne (?) så kan det gå... dom fixade det, dock känner jag fortfarande, not nice!
förövrigt hatar jag skolan, sen typ hatar jag skolan, och glömde jag säga att jag hatar skolan? hehe, nä nu överdrev jag men gillar den inte iaf................
dock blev jag lite glad idag, fick mvg i gitarr på musiken, gott o nice.
nu sitter jag och pluggar historia, har prov på fredag.. ska snart mysa ner mig i sängen med lite tända ljus och må allmänt gött!
kan också berätta att jag har klippt mig idag, det var fanimej på tiden asså.. jag fattar nte varför jag aldrig klipper mig, för jag älskar ju att ha nyklippt hår, man känner sig ju as fresh, men varför tänker man inte längre än min stortå?
aja, back to track! ha det bra :) puss



en jävlans skön bild från i fredags, galen kväll! kanske för galen för lördagen var inte bra!
sp10a har sina stunder iaf<3333333333333 ;)
på bilden äre: sara, sebbe, jag, elin, gry och malmis!


RSS 2.0